Головна сторінка Сторінки історії Про нас Освітня діяльність Інформація до відкритого доступу Профорієнтаційний термінал Психологічна служба Бібліотека Центру Культура. Мистецтво. Спорт. Молодіжні громадські об'єднання Учнівський телецентр Відеопрезентації Книга пам'яті Новини Оголошення

 

Профорієнтаційний термінал

ЦЕНТР СТУПЕНЕВОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

ІНФОРМАЦІЯ
про обсяги державного замовлення 2016 року

Назва професії

Прийом за державним замовленням, всього (осіб) В тому числі Випуск
на базі 9 кл. на базі 11 кл. прийом в спец. групи
1 Оператор комп’ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин 25 25     23
2 Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів. 25 25     50
3 Кравець. Продавець-консультант 25 25     26
4 Кравець. Перукар 25 25      
5 Перукар. Манікюрник 25 25      
6 Кухар. Офіціант 25 25      
7 Кухар. Кондитер 25 25      
8 Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія А1, А2, В1). Слюсар-ремонтник. Водій автотранспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорія В, С) 50 50     47
9 Плодоовочівник. Лаборант ХБА 25 25     22
10 Токар. Слюсар з ремонту автомобілів 10     10 12
11 Кухар. Виробник м’ясних напівфабрикатів 10     10 8
12 Квітникар. Озеленювач. Плодоовочівник 15     15 22
13 Кухар. Кондитер 25   25   25
14 Слюсар з ремонту автомобілів. 25   25    
15 Кравець 25   25   21
16 Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія А1, А2) Водій автотранспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорія В, С) 25   25   25
17 Слюсар з ремонту автомобілів. Майстер з діагностики та налагодження електричного та електронного устаткування автомобільних засобів 25   25   25
18 Перукар (Перукар-модельєр) 25   25    
19 Перукар (Перукар-модельєр). Адміністратор 25   25    
20 Токар. Слюсар з ремонту автомобілів 25   25    
21 Плодоовочівник. Конторський службовець         12
22 Кравець. Закрійник         18
23 Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів (молодший спеціаліст) 25   25   24
24 Швейне виробництво (молодший спеціаліст) 25   25   25
25 Виробництво харчової продукції (молодший спеціаліст) 25   25   25
  ВСЬОГО: 560 250 275 35 410